Primul blog în limba română dedicat BSC

Balanced Scorecard începe să devină un subiect din ce în ce mai frecvent întâlnit, atât în mediul de business din România, cât şi în cel al administraţiei publice. Mai multe proiecte remarcabile de implementare a sistemului de management bazat pe Balanced Scorecard se derulează chiar sub ochii nostri. Câteva firme de consultanţă prind curaj şi încep să-şi ofere ceva mai proactiv serviciile de consultanţă, dar mai ales de training, contribuind încetul cu încetul la creşterea notorietăţii BSC.

Dupa aproximativ un an de discuţii postate în limba română, grupul Balanced Scorecard Romania de pe LinkedIn a ajuns la 800 de membri. Multi dintre ei fac parte din echipele de conducere ale unor firme medii şi mari din ţară. Deşi nu excelează în interactivitate, acest grup de discuţii a contribuit până acum într-o măsură considerabila la popularizarea Balanced Scorecard în România.

Cu un format specific acestui tip de mediu online, blogul Balanced Scorecard România, primul blog în limba română dedicat BSC, îşi propune să abordeze ceva mai structurat diverse subiecte de interes major legate de implementarea şi utilizarea Balanced Scorecard.

Vă invit să vă abonaţi la postările şi comentariile acestui blog, pentru a fi la curent cu subiectele discutate.

Lectură plăcută!

Mihai Ionescu

Anunțuri

Despre Mihai Ionescu
Managing Partner, Balanced Scorecard Romania. Este unul dintre cei 350 de specialişti pe plan mondial care sunt Kaplan-Norton Balanced Scorecard Certified (Ianuarie 2011).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: